Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував створення політичної сили з якою піде у парламент.

Відповідний допис він зробив на власній сторінці у соцмережі.

Зокрема, Гройсман відзначив, що після відставки з посади вирішив далі служити українцям, тому пішов на створення політичної сили, яка боротиметься за місця у парламенті.

"Я вирішив далі служити державі, тому прийняв рішення, що буду брати участь у парламентських виборах. Я хочу створити політичну силу, яку очолю особисто. Вона буде мати назву "Українська стратегія". Зберемо команду людей, які чітко знають, що потрібно країні", - заявив прем'єр-міністр.

Варто відзначити, що українці відразу ж відреагували на гучні заяви і подальші політичні плани Гройсмана.

Зокрема користувач з ніком "Страшний бендеровец" розповів, що Гройсман повинен справді служити державі проте на роботі у місцях позбавлення волі.

"Державі ти будеш служити, коли шитимеш рукавиці разом зі своїм господарем Парашеном у в'язниці... іншої служби у народу України для тебе нема!", - зазначив користувач.

Інший користувач відзначив, що "потрібно негайно запам'ятати назву політичної сили, для того щоб не проголосувати на прийдешніх виборах".

Крім того користувачі відзначають, що українських політиків є величезна кількість, проте переважна більшість з їх числа дуже далекі від народу.

""Українська стратегія", "Європейська солідарність", "Український вибір" ... Широке коло цих політиканів. І страшно далекі вони від народу", - зазначив користувач.

Нагадаємо, у п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що у Верховній Раді України зареєстровано заяву про відставку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали "міць" вітчизняних доріг після п'яти років "по-новому" Петра Порошенка та прем'єрства Володимира Гройсмана. Відповідною публікацією та відео користувач поділився у Тwitter.

Також "Знай.ua" писав, що віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе готова очолити уряд у перехідний період.