Президент України Володимир Зеленський отримав запрошення для офіційного візиту до Канади.

Про це повідомив посол Канади в Україні Роман Ващук.

"Запрошення передано… Наш прем’єр сподівається на присутність (на конференції в Оттаві. – ред.) як президента України, так і інших високопоставлених українських чиновників. Хоча ми розуміємо, що водночас в Україні буде відбуватися виборча кампанія", — заявив посол.

посол Канади в Україні Роман Ващук
посол Канади в Україні Роман Ващук

Володимира Зеленського чекають у столиці Канади - Оттаві 2 липня 2019 року. У цей день прем’єр Канади проводитиме конференцію щодо підтримки реформ в Україні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Посол Канади в Україні Роман Ващук також повідомив, що у дипломатичній практиці перший після інавгурації закордонний візит президента має велике значення — тим самим новообраний глава держави символічно показує, на підтримку якого союзника розраховує.

Зазначимо, що нещодавно в Адміністрації президента України заявляли, що Володимир Зеленський наразі визначається, куди саме здійснить свій перший закордонний візит.

Нагадаємо, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян у Facebook вирішив "погеройствувати" і накинувся з образами на президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський помилився: Тука розповів про найневдаліше звільнення нового президента.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.