Президент Володимир Зеленський звернувся до народних депутатів напередодні пленарного тижня у понеділок, 27 травня.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Зеленський закликав народних депутатів у наступні два місяці не використовувати парламентську трибуну для особистого піару, а також не перетворювати Раду майданчик для виборчих кампаній.

"Незважаючи на те, що ваша діяльність майже остаточно знищила легітимність Верховної Ради, у вас є шанс хоч трохи відновити довіру суспільства до представницької демократії. Для цього потрібно лише почати голосувати за реформаторські законопроекти, які були розроблені українськими і західними фахівцями. Вони роками залишаються без розгляду, хоча їх чекають громадяни і країна. Єдине - не треба псувати вашими традиційними корупційними витівками", - написав глава держави.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Верховна Рада
Верховна Рада

Він також висловив впевненість, що Цвк виконає свої обов'язки з організації виборчого процесу.

Закликаю народних депутатів наступні два місяці не використовувати трибуну Верховної Ради для особистого піару й не...

Geplaatst door Команда Зеленского op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, у команді президента Володимира Зеленського розповіли,хто очолить партію "Слуга народу" та "поведе" політичну силу на парламентські вибори, які відбудуться уже за два місяці, у липні цього року.

Володимир Зеленський

Про це повідомив заступник глава Адміністрації президента Руслан Рябошапка у коментарі для ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Володимир Зеленський

Відповідний коментар глава АП Андрій Богдан озвучив у ефірі "Право на владу" на 1+1.

Він заявив, що петиція про відставку Володимира Зеленського була розцінена в Адміністрації президента як жарт.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.