Юрист Михайло Шнайдер показав, як кияни відреагували на привітання колишнього прездента Петра Порошенка на привітання із Днем міста.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідне відео та коментар він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

На відео видно, як жінка в юрбі почала соромити Порошенка за 5 років "по-новому" та дорікнула колишньому президентові за те, що він довів країну до злиднів.

Реакція Порошенка не забарилася: було помітно, що він нена жарт розлютився через "сміливий випад" киянки, однак узяв себе в руки і відповів, що вона "не випадково говорить російської".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Петр Алексеевич решил поздравить Киевлян с днём Города. Но вдруг что-то пошло не Так...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 26 mei 2019

"Петро Олексійович вирішив привітати киян із Днем міста, але щось пішло не так", - написав Шнайдер під відео.

Розлючені українці взялися активно коментувати допис юриста.

"Знайшов чергову відмазку! До чого тут мова?", "Хоч на китайському, суть від того не зміниться", "Мародер та злодій, досить уже прикриватися мовою", - пишуть користувачі.

Екс-заступник голови адміністрації біглого Віктора Януковича Андрій Портнов звинувачує Петра Порошенка у спробі захопити владу і відмиванні грошей.

Повернувшись в Україну через п'ять років після Майдану Андрій Портнов, який був заступником глави АП часів обвинуваченого у державній зраді Віктора Януковича, хоче арешту всіх активів п'ятого президента Петра Порошенка, якого він звинувачує в нібито держзраді і відмиванні грошей. Про це він заявив в ефірі 112 Україна.

"Моє клопотання буде про те, щоб ДБР вніс до суду клопотання про арешт всіх активів - це банківські рахунки, це всі акції, активи, облігації державної позики, в тому числі офшорні компанії, в тому числі оформлені на підставних людей", - заявив Він, уточнивши, що це стосується "другого кейса" по Порошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua Портнов розсекретив Панамський офшор Порошенко

Також Знай.uа писав, Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації Зеленського