Володимир Горковенко, який працював 5 років в адміністрації колишнього президента України Петра Порошенка і був їм призначено на посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, вирішив подати до суду на Володимира Зеленського. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Горковенко був призначений на посаду самим Порошенком і звільнений з посади згідно з указом новообраного президента Володимира Зеленського.

"Як і обіцяв, сьогодні подав до суду на президента України. Вимагаю визнати дії Володимира Зеленського протиправними", - написав він.

Горковенко стверджує, що позовну заяву розписано на 9-ти сторінках.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Він переконаний, що укази колишнього президента скасовувати не можна і вибухнув істерикою з цього приводу в соціальних мережах. Він нападає на нову владу і стверджує, що його призначення комусь "колеться".

"По-друге, це сьогодні пан президент видав "Указ про скасування Указу", а завтра дасть вказівку розстріляти прямо на Хрещатику тих, хто йому не подобається. Таке в нашій історії ми вже проходили. Тому, читайте!", - зазначив він.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського попередили про масову "чистку".

Також Знай. ua писав, що Зеленський зізнався в любові, але перша леді тут ні при чому.