Стало відомо, що бюлетені для проведення парламентських виборів обійдуться Україні приблизно в 300 млн грн. Про це пише УНН.

"Очікувана вартість виборчих бюлетенів - 295 млн грн. Бюлетенів необхідно буде виготовити приблизно вдвічі більше, ніж на президентських виборах, оскільки у нас вибори на багатомандатних округах (понад 30 млн шт.) і вибори на загальнонаціональному багатомандатному виборчому окрузі - це теж більше 30 млн бюлетенів", - розповів заступник голови ЦВК Євген Радченко.

Ще понад 11 млн грн доведеться віддати на виготовлення і доставку понад 3 тис. виборчих скриньок, а послуги з виготовлення та доставки архівних боксів будуть коштувати більше 4 млн грн.

"ЦВК 25 травня було оголошено 4 лота з публічних закупівель. Перший - закупівля послуг з виготовлення та доставки інформаційних плакатів політичних партій кандидатів у народні депутати, які зареєстровані в багатомандатному виборчому окрузі. Очікувана вартість цих торгів - більше 14 млн грн. Наступне - закупівля послуг з виготовлення та доставки бланків протоколів дільничних, окружних виборчих комісій та бланків актів тощо. Очікувана вартість цього тендеру - понад 20 млн грн", - заявив Євген Радченко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у понеділок, 27 травня, на прес-коференції партії "Слуга народу" був представлений логотип.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський закликав народних депутатів у наступні два місяці не використовувати парламентську трибуну для особистого піару.

Також портал Знай.uа писав, що політична партія Зеленського отримала нового голову. Тепер партією керує Дмитро Разумков.