Стало відомо, що дострокові вибори до українського парламенту повинні відбутися 21 липня 2019 року. А ось виборча кампанія почалася з 24 травня. Кандидати можуть висуватися в нардепи від партій і мажоритарних округів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ЦВК.

вибори в Україні
вибори в Україні

Як мають пройти парламентський вибори в Україні?

З 24 травня кандидати в народні депутати можуть подавати документи для реєстрації в Центральну виборчу комісію. Починати агітацію можна на наступний день після офіційної реєстрації Центрвиборчкомом. Додамо, що у партій буде лише до 10 червня, щоб провести свої з'їзди і висунути власних кандидатів у нардепи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

вибори в Україні
вибори в Україні

День виборів до Верховної Ради України та результати

Голосування відбудеться 21 липня і триватиме з 8:00 до 20:00. До речі, змінити місце голосування (не за пропискою) можна до 15 липня включно. У разі зміни місця голосування виборцю дадуть тільки бюлетень з партійними списками.

Нагадаємо, Перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.

Як повідомляв Знай.uа Олена Зеленська засвітилася на популярному шоу.

Знай.uа писав, Зеленський готується до важливих переговорів з Макроном.