Українці обговорюють новий "піар-хід" колишнього президента Петра Порошенка перед парламентськими виборами - так днями він відвідав блокпост "республіка міст" неподалік Пісків.

"Заїхав на легендарний блокпост "республіка міст" поблизу Пісків. Подякував нашим хлопцям з 128-ї бригади і нагородив за службу. Дякую вам, хлопці, за високий бойовий дух, за незламність та впевненість - переконався в цьому особисто. Поки ви несете службу на передовій - громадяни можуть почуватися в безпеці. Україна вдячна кожному з вас!", - написав Порошенко у своєму Facebook.

Українці не забарилися з коментарями - так відомий автогонщик та журналіст Олексій Мочанов прокоментував черговий "хід" колишнього глави держави на своїй сторінці у Facebook.

"Найочікуваніша і сумне, що Зеленського труять за поїздки ті, хто аплодував після раптової появи Петра Порошенка на республіці Міст в червні 2016- го. Де ПА був без каски, з черешнею, і де в звіті була істотно "загероїзірована" дистанція до реальної лінії зіткнення. Я не бачу нічого кримінального у блакитній сорочці. Взагалі. Зовсім. Фахівців з камуфляжем і маскування слухати весело, але складно без підтвердження реального рівня їх кваліфікації. У мене - свій. Чи не більше і не менше. Мене перша особа в нормальній громадянці на позиціях - радує. Охорона УДО і ООС досить кваліфікована, щоб не підставляти Верховного, НГШ і Командувача під удар. З цим завжди було все в порядку - ризиків і небезпек в тилу і на Печерську для першого обличчя не менше, а більше, ніж на передовій. Подивіться звіт. І перестаньте стрясати повітря з інтернетом. Всім добра. І зі святом!", - написав Мочанов, коментуючи нападки на нового главу держави Володимира Зеленського через "блакитну сорочку", яку він одягнув під час поїздки на Донбас.

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів
Показати ще

Самое ожидаемое и грустное, что Зеленского травят по поездке те, кто хлопал в ладоши после раптового з’явлення Петра...

Geplaatst door Alex Mochanov op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, журналіст Ростислав Демчук показав "доблесть" колишнього президента та головнокомандувача Петра Порошенка, яка стосується його внутрішньої політики у контексті війни на Донбасі та показав перші кроки у цьому напрямку нового глави держави Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua Портнов розсекретив Панамський офшор Порошенко

Також Знай.uа писав, Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації Зеленського