Юрист Михайло Шнайдер прокоментував нападки "фанатів Порошенка" на президента Володимира Зеленського під час поїздки на Донбас.

Володимир Зеленський

Слугу народу взялися критикувати за "невдалий образ" - декому не сподобалася його блакитна сорочка, яку той одягнув під бронежилет.

Шнайдер не залишився у боргу - він продемострував "звичайний вигляд" Порошенка під час поїздок у зону бойових дій, де він не раз з'являвся у "вкрай дивному вигляді", про що свідчать численні меми та натяки у мережі на "не зовсім тверезий стан" колишнього головнокомандувача.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Так буде іще зрозуміліше", - написав Шнайдер.

Так будет еще Нагляднее)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, українці обговорюють новий "піар-хід" колишнього президента Петра Порошенка перед парламентськими виборами - так днями він відвідав блокпост "республіка міст" неподалік Пісків.

Українці не забарилися з коментарями - так відомий автогонщик та журналіст Олексій Мочанов прокоментував черговий "хід" колишнього глави держави на своїй сторінці у Facebook.

"Найочікуваніша і сумне, що Зеленського труять за поїздки ті, хто аплодував після раптової появи Петра Порошенка на республіці Міст в червні 2016- го. Де ПА був без каски, з черешнею, і де в звіті була істотно "загероїзірована" дистанція до реальної лінії зіткнення. Я не бачу нічого кримінального у блакитній сорочці. Взагалі. Зовсім. Фахівців з камуфляжем і маскування слухати весело, але складно без підтвердження реального рівня їх кваліфікації. У мене - свій. Чи не більше і не менше. Мене перша особа в нормальній громадянці на позиціях - радує. Охорона УДО і ООС досить кваліфікована, щоб не підставляти Верховного, НГШ і Командувача під удар. З цим завжди було все в порядку - ризиків і небезпек в тилу і на Печерську для першого обличчя не менше, а більше, ніж на передовій. Подивіться звіт. І перестаньте стрясати повітря з інтернетом. Всім добра. І зі святом!", - написав Мочанов, коментуючи нападки на нового главу держави Володимира Зеленського через "блакитну сорочку", яку він одягнув під час поїздки на Донбас.

Як повідомляв портал Знай.ua Портнов розсекретив Панамський офшор Порошенко

Також Знай.uа писав, Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації Зеленського