Днями музикант Святослав Вакарчук представив членів своєї політичної партії “Голос”, чим добряче розлютував українців.

Святослав Вакарчук

Про це повідомляє Рoliteka.

Соліст групи “Океан Ельзи” взяв до себе в організацію двох експертів: Павла Кухту і Ярослава Залізняка.

Павла Кухту лідер партії призначив програмним директором виборчої кампанії. А Ярослав Железняк обраний заступником керівника.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

“Павло Кухта, який останні три роки був двигуном багатьох реформаторських ініціатив уряду, став програмним директором партії Голос. Ярослав Железняк, один з кращих професіоналів у зв’язках з Верховною Радою, зайняв посаду заступника керівника виборчої кампанії партії “Голос””, – йдеться в повідомленні.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Сам лідер "Океану Ельзи" назвав нових членів професіоналами, відповідальними за реформи. Так Павло Кухта працює екс-заступником голови Стратегічної групи радників по підтримці реформ (SAGSUR) при Кабміні. Він фахівець в області фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи і брав участь в стратегічній групі на підтримку реформ.

Ярослав Железняк теж входить в SAGSUR, як радник уряду зі зв’язків з органами державної влади. У 2015-2018 роках був радником міністра економічного розвитку і торгівлі України, а в липні 2017 року – радником прем’єр-міністра у зв’язках з Верховною Радою.

Українці коментують "новий дубль" Вакарчука у політиці - користувачі мережі вважають, що музикантові "краще співати".

"Голос" Вакарчука краще назвати "голосом" Порошенка", - вважають українці.

Багато користувачів інтернет-ресурсів остаточно розчарувалися в Святославе Вакарчука і його партії “Голос” після нових призначень. Українці згадали його політичні амбіції при президентові Ющенку.

“На виборах 2004 року підтримував демагога і великого базіки ні про що Юща. З 2007 року протирав штани у Верховній Раді протягом півроку. Так співай краще “Земля в ілюмінаторі” і займайся своєю справою”; “Як магніт притягує до себе будь-які політичні тирсу”; “І ця тварюка лізе в політику … ну якщо співаєш – то співай. Співаєш так собі, непогано, але який, блін, політик з тебе? Різко бабки в тебе влили, відробляєш”, - лютують у мережі.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію "Голос".

Як повідомляв портал Знай.uа, Святослав Вакарчук заявив про те, що збирається створити політичну партію під назвою "Голос".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Мазур пожартувала над лідером групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком, який представив свою політичну партію "Голос", з якою піде на парламентські вибори.