Заступник глави адміністрації президента Вадим Пристайко розповів про те, в яку країну насамперед відправиться новообраний президент України Володимир Зеленський. Про це він повідомив українським ЗМІ.

Вадим Пристайко заявив, що глава держави однією з перших відвідає Німеччину. Крім того, в даний момент опрацьовують графік на найближчу перспективу.

Заступник підкреслив, що українська сторона високо цінує підтримку Німеччини і особливо ту роль, яку в цьому відіграє безпосередньо її канцлер Ангела Меркель.

Підкреслюється, що одним з перших телефонних контактів Володимира Зеленського на посаді президента став саме розмову з Ангелою Меркель. Причому розмова мав не вітальний, а предметний характер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, в адміністрації Зеленського не бачать проблеми в тому, що канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон провели тристоронні телефонні переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Так, за телефоном між Зеленським і канцлер Меркель повідомила йому, про що йшлося в розмові з Путіним.

"Давно досягнута домовленість, що нічого про Україну без України", — підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що Тиждень тому Володимир Зеленський отримав президентську булаву – експерти проаналізували перші 7 днів слуги народу в кріслі глави держави.

Першим важливим кроком Зеленського став розпуск парламенту. Указ про нього вступив в силу 23 травня. Дострокові вибори призначені на 21 липня.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського попередили про масову "чистку".

Також Знай. ua писав, що Зеленський зізнався в любові, але перша леді тут ні при чому.