Народний депутат Євген Рибчинський жорстоко потроллив політичні амбіції лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

"Якби Сергій Анатолійович Звєрєв жив в Україні, він 100% створив би і очолив партію "Волос"! Кожному члену партії - безкоштовне фарбування та 50% знижки на наколоті губки)))", - написав нардеп.

Якби Сергій Анатолійович Звєрєв жив в Україні, він 100% створив би і очолив партію «Волос»! Кожному члену партії - безкоштовне фарбування і 50% знижки на наколоті губки)))

Geplaatst door Євген Юрійович Рибчинський op Maandag 27 mei 2019

Як відомо, 16 травня лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про створення власної політичної партії партії "Голос" і її участь на виборах у Верховну Раду. Серед її основних цілей боротьба з агресором, знищення корупції та євроінтеграція. Щоправда, рейтинг у "Голосу" поки що дуже скромний - 4,6%.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Нагадаємо, Коломойський розповів про дзвінок Зеленського Вакарчуку.

Раніше Знай.uа повідомляв, провальный концерт "Океану Ельзи" у Києві не на жарт розлютив українців.

Також Знай.uа писав, у "Голосу" Вакарчука виросли ноги Порошенка.