Команда новообраного президента Володимира Зеленського запустила нову програму для стартапів і оригінальних ідей - Lift. Крім своїх проектів, на порталі можна запропонувати себе і в якості спеціаліста в Зе!Команду, надіславши резюме в відповідний розділ. При цьому, судячи з переліку професійних сфер, доступних на сайті, набирати готові всіх підряд: від охоронців, вчителів, юристів і закінчуючи банкірами, рекламниками і чиновниками в держапарат.

Бета-версію сайту проекту запустили 28 травня. Станом на 21:21 на ньому вже зареєструвалося під три сотні резюме, що надіслано більше 510 ідей і більше 201 стартапів та ін. проектів.

"Lift відкрив свої двері 10 годин тому, а його вже відвідали більше 100 000 осіб. Дякуємо за шалену кількість відгуків, зворотній зв'язок і тестування бета-версії проекту.. Більшість проектів спрямовані на діджиталізацію країни та реалізацію "держави в смартфоні", - пише Команда Зеленського.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 27 травня Володимир Зеленський відвідав позиції бійців ВСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.

Як повідомляв портал Знай.uа, команда українського президента Володимира Зеленського запустила бета-версію проекту Lift.

Також портал Знай.uа писав, що актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик, заявив про намір балотуватися у Верховну Раду.