Команда українського президента Володимира Зеленського запустила бета-версію проекту Lift. Відомо, що в рамках нового проекту, за задумом, повинні об'єднатися кваліфіковані фахівці та інновації.

У слуги народу заявили, що такі нововведення повинні "забезпечити позитивні зміни в країні та її комплексний соціально-економічний та культурний розвиток".

Про це стало відомо завдяки повідомленням на Facebook-сторінці команди Зеленського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Lift - це сайт, який складається з чотирьох розділів. У них можна запропонувати вакансію, запропонувати свої послуги як фахівця, запропонувати свою ідею або презентувати свій проект.

"Абсолютно кожен може приєднатися до проекту. Ми об'єднали найкращі рекрутингові компанії і фахівців, які будуть ретельно стежити за процесом відбору", - сказано в описі.

Нагадаємо, Саакашвілі повертається в Україну, названо дату.

Як повідомляв Знай.uа такою першу леді ви ще не бачили.

Знай.uа писав, Луценко раптово заговорив про свою відставку.