Із лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука не вийде політика, який раптом став популярним і якому довіряє електорат. Те ж саме пророкують і його партії "Голос", яка збирається боротися за місця у Раді на парламентських виборах.

Святослав Вакарчук

Про це заявив політичний експерт Руслан Бизяев, повідомляє ГолосUA.

"Вакарчуку не вдасться раптово стати популярним, як це вийшло у Володимира Зеленського, нині Президента України. Ви, будь ласка, не порівнюйте гривню з американським доларом, у Зеленського і Вакарчука - різний бекграунд. Зеленський йшов у політику як абсолютно нове обличчя. У нього не було негативного бекграунду. Він не позиціонував себе в чіткій ідеологічній ніші. А Вакарчук серйозно вляпався в останні півроку своїми "хочу-не хочу", "піду-не піду", "а давайте проголосуємо за Порошенка". Він пофарбував себе в ті кольори, в які пофарбував, як каже наш київський мер", - вважає експерт.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Бизяев додав, що у партії Вакарчука є тільки один шанс виграти парламентські вибори: у випадку, якщо буде прийнятий закон про підвищення прохідного бар'єру у Верховну Раду.

"Я думаю, Юлії Тимошенко вдасться пролобіювати прийняття закону про зниження прохідного бар'єру в Раду. Якщо його знизять до 3-4%, тоді шанси завести невелику кількість депутатів плюс пару мажоритарників у партії Вакарчука є. Але загалом і в цілому, як показує політичний досвід Вакарчука, краще б він співав", - резюмував аналітик.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук до останнього думав йти в президенти, чи не йти, тягнув з відповіддю до останнього.