Нещодавно президент Володимир Зеленський повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Михеілу Саакашвілі. Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко відреагувала на його повернення до України.

Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Юлія Тимошенко привітала Михеіла Саакашвілі з тим, що він знов отримав громадянство України. Окрім цього вона зазначила, що позбавлення екс-президента Грузії цього громадянство було "політичною помстою з боку Петра Порошенка".

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

"Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку Петра Порошенка. Правове свавілля і кричуща несправедливість. Але ж ми з вами знаємо, що справедливість є, за неї варто боротися! Рада, що сьогодні справедливість відновлено, і Mikheil Saakashvili знову - громадянин України", - йдеться в дописі Тимошенко.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку...

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Dinsdag 28 mei 2019

Зазначимо, що Саакашвілі має намір прилетіти в Україну на наступний день після рішення президента Володимира Зеленського про скасування рішення п'ятого президента Петра Порошенка про позбавлення Саакашвілі громадянства України. Тобто, у середу, 29 травня.

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.