Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя рекомендував парламенту визначитися щодо відставки прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Пропонується зробити це шляхом голосування.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні комітету.

"Розглянувши заяву про відставку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Комітетом з питань правової політики та правосуддя пропонується таке рішення: рекомендувати Верховній Раді визначитися шляхом голосування щодо відставки прем'єр-міністра", - зачитав рішення голова комітету Руслан Князевич.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Він також додав, що, наскільки йому відомо, це питання пропонується розглянути в сесійній залі 30 травня за участю самого Володимира Гройсмана.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що 20 травня новообраний президент України Володимир Зеленський склав присягу на вірність Україні та приступив до виконання обов'язків. Тоді ж він заявив про намір розпустити ВР та закликав членів уряду піти у відставку. Увечері того ж дня Гройсман заявив про своє рішення піти з посади Прем’єр-міністра. Свою заяву він передав на розгляд Верховної Ради 22 травня.

Нагадаємо, що у Twitter показали обличчя партій Гройсмана і Порошенка: контрабанда, бурштин, вирубування лісу та мародерство.

Як повідомляв "Знай.ua", як українських полонених утримують в Росії: мати моряка розповіла шокуючі деталі, "жодного разу за півроку".

Також "Знай.ua" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: "Буде зі своїм господарем Парашеном у в'язниці".