Керівництво ЗСУ відзвітувалось перед Зеленським за захоплення у полон восьми військовослужбовців мотопіхотного батальйону 53-ї ОМБР. Про це повідомляється у прес-службі президента.

Як відомо, 22 травня вісім українських героїв потрапили у полон до терористів "ДНР". Командувач ООС провів внутрішнє розслідування з метою зрозуміти, чи була держзрада з боку бійців ЗСУ, але даний факт не підтвердився. Крім того, встановлено порушення особовим складом прикордонного наряду на КПВВ "Новотроїцьке", КП "Березове-1" та "Березове-2" порядку контролю за переміщенням через лінію дотику.

Президент України Володимир Зеленський наказав прикласти всіх зусилль, щоб якомога швидше звільнити бійців. Гарант також зазначив, що командування понесе відповідальність за подію.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Рєва "на шашликах" довів українців до сказу.

Раніше Знай.uа повідомляв, туристичний сезон у Криму провалився, навіть не розпочавшись.

Також Знай.uа писав, кому ще Зеленський дав український паспорт крім Саакашвілі.