Стало відомо, що у середу, 29 травня, на борту авіарейсу з Варшави в Україну помітили Міхеїла Саакашвілі. Це означає, що колишній президент Грузії повернувся до нашої країни, передає Telegram-канал Шептун.

Так, Саакашвілі приземлився в терміналі D міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Екс-губернатора Одеської області в залі очікування зустрічають кілька десятків людей з групи підтримки "Рух новин сил". У активістів у руках плакати та прапори.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Разом з Саакашвілі прилетіли його помічниця, адвокат В'ячеслав Самсоненко і нардеп Віталій Купрій. Останній, за словами одного з присутніх, полетів до Варшави спеціально, щоб "повернути Саакашвілі в Україну".

Довгоочікуване повернення. Саакашвілі прилетів до Києва

Довгоочікуване повернення. Зустрічаємо Михайла Саакашвілі!

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Woensdag 29 mei 2019

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала повернення українського громадянства Михеилу Саакашвілі.

Також портал Знай.uа писав, що Саакашвілі розповів про свої найближчі плани в Україні.