Політолог Михайло Подоляк показав переполох "друзів" Порошенка після поразки колишнього гаранта на президентських виборах, які розгублено поглядають то у бік Зеленського, то намагаються "спалити мости", які ведуть до їх "перемог по-новому".

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк
Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк

Відповідною публікацією під назвою "Реквієм за опущеними" він поділився на своїй сторінці в Facebook.

"Таргани вже побігли в різні боки. Цілими вгодованими колонами. Звичайна українська класика", - констатує Подоляк.

Він показує "жорстоку долю" для двох "пафосних партій" влади - БПП і НФ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Стільки понтів і стільки зіпсованого повітря! Кононенко і Грановський - ці "сміливі" люди, які п'ять років тому ускочили з районного рівня у велику гру - синхронно оголосили про початок "великої евакуації" з new-титаніка БПП. Тим самим швидко і ефектно перетворюючи все ще бадьорого громадянина Порошенко в жадібно-тремтячого "Кісу Вороб'янінова" і записного електорального маргінала з потенціалом у 2,3%). Можна, звичайно, продовжувати надувати свої пузаті черевця, догідливо пихкати про "реванш через рік". Але насправді ця дорога явно веде тільки вниз, у гі*но".

Олександр Грановський
Олександр Грановський

Подоляк додає, що найхитріші з соратників розуміють, що Порошенко тепер погано пахне і що цей сморід назавжди, тому відверто "зістрибують"...

"Що може бути гірше долі опущених топ-бппшників? Тільки одне - членство в НФ... Якщо БПП - це партія вічних бюджетних пристосуванців та оперативного перефарбування, то НФ куди символічніше. З БПП простіше простого. Пограбували. Поміняли прапори. Помовчали. Знову важко влаштувалися в тіньові "загони грабіжників". НФ ж намагалася продати нам постмайдану і постреволюційну романтику. Рука на серці, сльоза в оці, розтягнутий рот, в тисячний раз співає одну й ту ж пісню. Камуфляжна естетика. Ідея Фронту, який рятує країну від окупантів і витягає з економічної прірви. А в результаті... це виявилося рідкісне зібрання рідкісних особин. Цинічних, непотрібних і відверто злодійкуватих. Під стать лідеру - безвольному, ледачому Яценюку і мракобісному санті Турчинову. Партія суцільних невдах...", - відзначив експерт.

Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

"І якщо Порошенко принизили виборами, то НФ і зовсім размолотили без виборів. А тому вічно балакучий Яценюк, лівою рукою вішаючи собі ордени за заслуги, правою тремтячою тримає папірець, де сльозами жадібності написано: "ми не підемо на вибори". Якими ж треба бути "колективними нікчемами", щоб бути опущеними, але знову хотіти?)

Нагадаємо, Михайло Подоляк прокоментував скандал із Адміністрацією президента.

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів про стосунки із колишнім президентом.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті.