Політолог Михайло Подоляк пройшовся по оточенню чинного президента Петра Порошенка та показав справжню сутність "хамелеонів", які звикли змінювати прапори та гасла заради особистої вигоди.

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook під заголовком "Щурячі пісні тікаючих".

В українському політикумі чорне - це біле, вважає Подоляк. А тому хочеться показати справжні обличчя нашої "еліти", розповісти про те, що будь-яка наша "жирна риба" завжди шукає місце, де особисто їй глибше, смачніше і безпечніше. І обов'язково прикриває свою щурячу сутність солодкими гаслами про те, що "треба терпіти, поки ми так круто реформуємось, а хто не хоче терпіти, той продажне бидло".

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ще вчора майже вся вертикаль на чолі з міністрами/прокурорами/губернаторами волала: "не допустимо ніякого Зеленського. Він - ворог народу і прямий наслідний син Путіна". А вже сьогодні як ні в чому не бувало - "я, міністр Нікчемність, готовий/готова працювати з новим чудовим президентом Володимиром Олександровичем і продовжувати разом з ним будувати найкрутішу державу в світі", - пише політолог.

крысиные песни бегущих... У нас чёрное всегда... белое. А потому расскажу об ещё одном качестве нашей «элиты». Ее...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Woensdag 1 mei 2019

Подоляк називає імена найяскравіших представників політичного Олімпу з команди Порошенка.

"Вічно м'ятий і недолугий міністр Клімкін хоче самозбереження. "Принциповий" прокурор Луценка багаторазово заявляв, що після президентських у відставку, а зараз вже відверто - нікуди не піду. В. о. міністра Супрун, яка кричала, що спішно покине навіть країну, якщо "агент Путіна" виграє, вже готова продовжити добру реформування в тому ж статусі. Епіфаній, чия церковна вертикаль загрожувала голосуючим не за Порошенка нескінченними тортурами в пеклі, тут як тут і палко вітає нового президента. Яскраві хлопці Кернес і особливо Грановський, які щасливі тим, що Порошенко програв. І це тільки початок...",- вважає Подоляк.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Цікаве видовище, треба визнати. Спочатку Гройсман рве сорочку за "Тата ПА", а потім у столичній забігайлівці присягає на вірність новому Папі. І теж саме станеться з іншими. Бо що таке відверте пристосуванство і є наша єдина справжня "національна ідея". Головне не втратити особисті комфортний і доходи. Треба заспівати гімн? Заспіваю. Треба затаврувати вчорашніх друзів/господарів? Ніяких проблем. Коли при владі хамелеон, наближені також зміннють колір",- резюмував Подоляк.

Нагадаємо, Петро Порошенко та Володимир Зеленський разом на передвиборчу агітацію до першого туру витратили 728 мільйонів гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський провів зустріч з предстоятелем Православної церкви митрополитом Київським і всієї України Єпіфанієм.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.