Популярна актриса Студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка перший раз показала широкій аудиторії обличчя своїх дітей, вирішила розповісти про свою доньку, 16-річну Машу. Як зізналася співачка, її старша дочка вже рік як живе окремо від батьків.

Олена Кравець

Під час свого інтерв'ю для youtube-каналу "Женин журнал" Олена Кравець відверто розповіла, як вона наважилася на такий крок і відпустила дочку жити окремо. Вона зізналася: "Я крута мама. Це було вимушене рішення. Наша велика сім'я була трохи обтяжена житловим питанням, і у мене закралася думка, щоб Маша жила окремо. Ми почали шукати можливість, і ця можливість дивним чином сама собою утворилася. Батьки однієї з подруг Маші зателефонували мені і сказали: "Лєна, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша донька житиме з нашою".

На питання про те, чи переживала Олена Кравець, що її старша дочка буде проживати самостійно без батьків, знаменитість заявила, що так: "Перший час я хвилюватися, але знала, де вона, знала, що вона у безпеці, адже я упевнена в батьках подруги Маші".

Олена Кравець з дочкою

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У той же час Олена зазначила, що переїзд від батьків пішов 16-річній Маші на користь: "Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею. Це, дійсно, школа життя".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець не тільки успішна актриса, але і щаслива мама трьох дітей - 16-річної доньки Марії та двійнят Каті і Вані, яких вона народила в 2016-му році.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно Олена Кравець опублікувала скріншот екрану мобільного телефону, в якому новообраний президент України Володимир Зеленський підписаний у неї просто як "Вовка".

Також "Знай.uа" писав, що головна красуня 95 Кварталу Олена Кравець вперше заговорила про політичні амбіції. Точніше, вона заявила, що на відміну від колеги - гумориста Володимира Зеленського, у неї такі відсутні геть.