Зовсім нещодавно відбувся восьмий молитовний сніданок України, який був присвячений року сім'ї і зібрав рекордну кількість гостей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що сніданок загалом відвідало понад тисяча гостей, які взяли участь у заході під девізом "Бог, Родина, Україна". При цьому для того, щоб всім гостям знайшлося місце на першому і другому поверсі приміщення, ще з самого ранку почали накривати столи.

Відзначається, що з другого поверху можна було легше оцінити весь масштаб заходу, проте найпривабливіші місця були саме поблизу сцени. Їх почали займати ще з 8 ранку. За столиками, розташованими ближче до сцени, розташувалися віп-персони української політики.

молитовний сніданок

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Відомо, що за одним столиком поряд із сценою сиділи чинний спікер Андрій Парубій, колишній секретар РНБО Олександр Турчинов, і нинішній керівник МВС Арсен Аваков. Вони взяли участь у "Молитовному сніданку" в якості спікерів.

При цьому за столиком поруч сиділа Юлія Тимошенко, яка на відміну від сусідів не виступала.

молитовний сніданок

молитовний сніданок

Ще один столик поблизу сцени зайняли і міністри: голова МЗС Павло Клімкін та голова Мінкультури Євген Нищук. На заході був присутній і патріарх Філарет. Поруч з ним за столом сидів голова "Самопомочі" Андрій Садовий.

Варто відзначити, що на столах були конверти у які гостям заходу було запропоновано вкласти пожертви на лікування дітей. Також відомо, що ключовою темою заходу стала боротьба з абортами, організатори звертали увагу на те, що смертність в Україні істотно перевищує народжуваність.

молитовний сніданок

Крім цього на заході були присутні і ряд закордонних гостей, серед яких: парламентарії США, представники духовної ради Білого дому, провідні політики країн ЄС і т.ін. Зокрема, на Молитовному сніданку був присутній конгресмен США від штату Мічиган Тім Волберг, голова делегації Духовної ради Білого дому Джеймс Гарлоу, радник президента Рональда Рейгана Марк Нутл и т.ін.

Нагадаємо, стало відомо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов працює над створенням нової політичної партії.

Як повідомляв "Знай.ua", у ситуативній кімнаті, яка знаходиться в Адміністрації президента, зникли всі монітори. Новопризначений секретар РНБО Олександр Данилюк показав, як кімната виглядає зараз.

Також "Знай.ua" писав, що отримавши булаву, президент Володимир Зеленський почав робити перші призначення. На офіційному сайті гаранта з'явилася низка указів.