Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський незабаром проведе зустріч з місією Міжнародного валютного фонду (МВФ), який зараз знаходиться в Києві. Про це повідомила прес-служба глави держави.

"Зустріч відбудеться наступного тижня, як і було заплановано. Зараз представники місії проводять зустрічі з чиновниками", - говориться в повідомленні.

При цьому про присутність у Києві "ревізорів" від МВФ повідомила виконавчий директор Центру протидії корупції Дар'я Каленюк. Вона розповіла, що провела зустріч з експертами Фонду.

"Тільки що зустрілася з місією МВФ. Вони нікуди не виїхали і не припинили свою роботу", – написала Каленюк в Facebook.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні і кредитом МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса представником президента в Кабінеті міністрів України.

Також портал Знай.uа писав, що слідом за главою АП Віталієм Ковальчуком і представником глави держави Іриною Луценко, йде і Олександр Турчинов - секретар РНБО.