У четвер, 30 травня, у новому випуску суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" мова йде про те, як змінюється політична ситуація в країні у зв’язку із наближенням дострокових парламентських виборів. Тема програми: "Всі у владу".

Гостями студії стали секретар РНБО України Олександр Данилюк, голова партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков, голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов. Завітали на ток-шоу і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

В ході програми в ефір включився мер Харкова Геннадій Кернес.

На запитання ведучих, чи піде він на парламентські вибори, Кернес відповів:
"Я особисто не піду в Раду. Але хочу завести до ВР представників регіональної еліти. Для того, щоб регіональна еліта могла сприяти і впливати на тих, хто сидить і Раді. Ми хочемо представляти у парламенті регіональне лобі".

На запитання ведучої, як мер Кернес ставиться до перемоги Зеленського, мер Харкова відповів, що знає Зеленського дуже добре, адже він часто бував у його місті і вони з ним зустрічались.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

" Я б хотів запросити Володимира Зеленського до нас у Харків. Я вважаю, що президент має побачити, як Харків змінився. І запитати його, що потрібно зробити для того, щоб продовжити все це і як це було зроблено. Щоб пояснити йому ситуацію і в яких рамках ми працюємо", - зазначив Кернес.