Директор ТОВ «Квартал 95» Борис Шефір, брат першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра заявив, що з президентом Росії Володимиром Путіним можна при бажанні «домовитися». Про цьому він сказав «Детектор медіа».

«Якщо ми сильно захочемо, то з ними домовимося», - припустив Шефір в відповідь на питання журналіста про те, чи враховує він владу РФ, коли говорить, що війна закінчиться разом з зміною влади.

При цьому на питання про аргументи, за допомогою яких збирається домовлятися з владою Росії, відповів так: «Їм що, подобається воювати? Ви думаєте, Путін - маніяк, який любить постріляти у живих людей? Він що, псих? Він розумна людина. Так, у нього імперські амбіції. Але можна ж домовитися».

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, Шефір додав, що якщо це не вдасться, то «будемо огоошувати справжню війну».

«А що це таке: однією рукою воюємо, а іншою рукою торгуємо? Дуже важливо бажання хоча б одного боку, інакше для світу немає перспектив», — сказав він.

Нагадаємо, Саакашвілі розповів, для чого повернувся в Україну.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зєленський закликав Раду зняти депутатську недоторканність.

Знай.uа писав, у Зеленського розповіли, як стати членом партії "Слуга народу".