Зарплата міністра соціальної політики Андрія Реви за квітень 2019 року склала 122 тисячі гривень. При цьому його заступник отримав від 59,2 тисяч до 154,7 тисяч, а державний секретар міністерства – 81,1 тисяч гривень.

Сума коштів, нарахована Реві в квітні, склала 122 097 гривень, з них посадовий оклад склав 12 000 гривень, надбавка за вислугу років - 6 000 гривень, надбавка за роботу з таємними документами - 2 400 гривень, надбавка за інтенсивність праці - 12 000 гривень, премія - 12 000 гривень, допомога на вирішення соціально-побутових питань - 58 613 гривень, відпускні - 3 971 гривню, витрати - 14 653 гривні, індексація - 460 гривень.

Податки і збори склали 23 809 гривень.

Про це сказано у відповіді Міністерства соціальної політики на запит Українських Новин.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Українці обурені таким станом справ і не приховують своїх негативних емоцій. Так, вони висловилися щодо розкішного життя депутата за рахунок їх податків.

"Для повноти картини, подивіться його Декларації з 2014 по 2019 і порівняйте скільки пенсіонерів могли би отримати надбавку до пенсії! Цифри вражають", "Він же сказав що на мінімальну зарплату можна жити конфіскувати доходи і посадити на мінімалку", "Ванец зі шпагами", "Жирним порошенківським свиням давно пора на дієту! І як показав досвід депутата Мосійчука, для цього не потрібно ніяких складних дієт! Досить посидіти хоча б трохи в Лук'янівському СІЗО! Краща дієта для українського чиновника! :))))", "Згадайте, як він сказав з екрану телевізора, що українці багато їдять. Тепер зрозуміло йому не вистачає, ось він н і робить запаси. А ожиріння не боїться?", - обурюються українці.

Нагадаємо, Рева "на шашликах" довів українців до сказу.

Як повідомляв Знай. ua, українка присоромила Реву за образи жителів Донбасу.

Також Знай. ua писав, що допит " Яценюка змусив українців ридати від сміху.