Відомий український блогер Юрій Романенко підтримав заяву соратника новообраного президента України Бориса Шефіра щодо необхідності скасування мовного закону. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Він зазначив, що такі заяви – саме те, що він бажає бачити в якості першочергових кроків адміністрації Зеленського. Також блогер висловив надію на те, що на виборах в Раду коаліція отримає більшість і "прибере цю дикість".

"Це не примха не Путіна, як пише ідіот Славко Кириленко, а потреба більшості населення України - говорити, читати, слухати те, що вони хочуть, на тій мові, що вони хочуть, без зайвої опіки з боку держави. Це наше базове право. І якщо держава намагається обмежити мою свободу вибору, то така держава не буде отримувати лояльності з мого боку, як і люди, які підтримують таку політику", - пояснює Романенко.

Блогер погодився з твердженням Бориса Шефіра про те, що Україна має всі шанси для вибудовування інфраструктури російськомовної експансії. Тобто, на його думку, країна не повинна себе обмежувати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"І страшилки про те, що російська мова грає на руку агресору - це для ідіотів. Бо ідіоти, які кричать про мову як інструмент агресора, паралельно кожен день заправляють свої авто дизелем або бензином з країни агресора, користуються електрикою, виробленою з ядерного палива і вугілля із засіків агресора, обігріваються взимку газом агресора", - зазначає блогер.

Нагадаємо, суд зробив несподівану пропозицію Парубію.

Як повідомляв Знай. ua, мовний закон можуть скасувати.

Також Знай. ua писав, що один Зеленського розкритикував мовний закон.