Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала ситуацію з приводу зникнення з будівлі АП України серверів РНБО.

Захарова стверджує, що це “спроби команди попереднього глави держави замести сліди”.

Марія Захарова
Марія Захарова

цьому представник МЗС РФ повідомила в своїх соцмережах.

“На будівництво чергової „нової України“, включаючи оборону і інформаційну безпеку... отримували фантастичні суми від західних кураторів. А також „за свій рахунок“ довелося все встановлювати президенту-безсрібникові. Думаю, цей благодійний трюк потрібен був, щоб потім замести сліди”, написала представник.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Марія Захарова
Марія Захарова

Захарова висловила здивування “бездіяльності Служби безпеки України” у той час, як президент країни на свої гроші орендував для РНБО обладнання у приватної фірми і встановив його “без належної перевірки”.

“Як в адміністрацію президента України могли пронести і встановити техніку без відповідної перевірки та інвентарних номерів, а так ж демонтувати і винести - загадка крутіше Розеттського каменю”, - відзначає Захарова.

Нагадаємо, Куди пропали секретні сервера з "таємної" кімнати на Банковій

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко перетворив країну в свій "аll іnclusive"

Також Знай.ua" писав про те, що Українці відреагували на грабіж командою Порошенка