Президент України Володимир Зеленський та його дружина, перша леді Олена разом ще зі студентських років. Раніше у своїх інтерв’ю вони розповідали, що в школі навчалися в паралельних класах, але не були знайомі. Історія їхнього кохання розпочалася лише на першому курсі університету.

За словами Володимира, вперше він звернув увагу на свою майбутню дружину біля криворізького кінотеатру. Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки, а через 8 років — у 2003-му — Володимир і Олена побралися. Саме в цей період кар’єра Зеленського пішла вгору, і він почав виступати разом зі своєю командою 95-й квартал незалежно від КВК.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Швидко артист став добре впізнаваним, тому аудиторія почала більше цікавитися його особистим життям поза сценою. Журналу Viva! вдалося відшукати у власних архівах рідкісне фото з однієї з фотосесій на зорі кар’єри Володимира. На ньому вони з Оленою ще зовсім юні, але такі зворушливі!

Зараз чоловік і дружина помітно змінилися. Володимир Зеленський став більш мужнім, а Олена — вишуканою та жіночною.

Раніше Знай.uа повідомляв, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.