Скандально відома через корупційний скандал Алла Шульга є членом наглядової Ради однієї із найбільших фінансових установ України - Укрексімбанку.

Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський та нагадав українцям біографію чиновниці.

Шульга - фігурант скандалу зі зняттям 1 млн доларів з рахунків Вернум Банку, тоді як громадяни могли знімати по 500 доларів, розповідає журналіст.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вона ж - найближча подруга, і наглядач від неї і Миколи Лагуна по Дельта Банку. Зараз виконує доручення першого заступника голови НБУ, злодійки Катерини Рожкової",- каже журналіст.

Катерина Рожкова
Катерина Рожкова

"Ось вона, прозорість", - резюмував Дубинський.

Нагадаємо, колишня керівниця Національного банку України Валерія Гонтарєва з 1 жовтня минулого року живе у столиці Великої Британії. 54-річна екс-глава НБУ разом з сином орендує в Лондоні двокімнатну квартиру і працює консультантом.

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

В одному зі своїх інтерв'ю Гонтарєва обурилася, що їй приписують покупку дорогого будинку в Лондоні і уточнила, що насправді живе у "маленькій квартирі", яку орендує.

"Як же мені було смішно, коли абсолютно божевільний Валентин Наливайченко (екс-глава СБУ) розповідав по телебаченню в той день, коли ми знімали квартиру з моїм сином, що нібито Гонтарєва купила в Лондоні будинок за 23 мільйони фунтів. Цих божевільних хтось ще показує, а я в цей момент підписую договір оренди маленької двокімнатної квартири", - зазначила колишня очільниця НБУ.

Журналісти розшукали будинок, в якому орендує свої апартаменти екс-чиновниця. Як стало відомо репортерам видання "Страна", Валерія Гонтарєва зі своїм молодшим сином Микитою живе в хмарочосі на березі Темзи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гонтарева засвітилася на Одеському кінофестивалі.

Також Знай.ua писав, екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва офіційно влаштувалася на нову роботу через півроку після відставки. Відомо, що банкір очолила медичний стартап "Медикит", який заснував її син Антон.