Президент України Володимир Зеленський подякував Президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу за запрошення здійснити офіційний візит до Вашингтона.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті президента.

"Дякую Сполученим Штатам Америки за послідовну підтримку територіальної цілісності України", – зазначив Володимир Зеленський.

Президент України також підкреслив, що проект закону щодо посилення підтримки України, який був презентований у Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн. Законопроект під назвою "Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності" спрямований на посилення обороноздатності України, у тому числі шляхом передачі озброєнь, продажу летальних оборонних засобів ЗСУ, а також зміцнення спроможностей України протистояти російським кібератакам.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Володимир Зеленський отримав запрошення для зустрічі з Дональдом Трампом у п'ятницю, 31 травня. Головною її темою стане врегулювання конфлікту на Донбасі. Зазначається, що одним з головних запитань президента США буде, чи готова Україна до реальних змін та реформ.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Однак зустріч Трампа із президентом України відбудеться після того, як очільник США зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним. Президент США обговорюватиме питання Україні під час наступної зустрічі з Путіним.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський узявся за Луценка: слуга народу розв'язав руки НАБУ, за Порошенка - був "параліч".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".