Відомий український блогер Юрій Романенко розповів, як президенту України Володимиру Зеленському може допомогти конфлікт з Росією. Він побачив в цьому можливість для просування українського нефтяного бізнесу, про що повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

"Ми повинні зрозуміти, що наша моральна позиція «жертви» не підтримувана сильним економічним інтересом і організаційною міццю держави не приведе нас до перемоги. Ні моральної, ні до якої-небудь в принципі. На жаль, у світовій політиці вага і позицію держави визначає не моральність і справедливість, а економіка, армія, фінанси, технології, демографія, ефективні держінститути. Тому, Україна повинна, нарешті, приступити до створення ключових компонентів, які зробили успішні країни успішними. І нафтова криза, що провокує Росія - реальний шанс для України розпочати кардинальний злам прогнилої моделі глибинної держави." - написав Ромененко і підкріпив свої слова фендаментальним текстом, який показує, як можна почати грати з США і західними сусідами по нафті".

Шанс для Зеленского №1: Нефтяной кризис и слом глубинного государства. Мы должны понять, что наша нравственная позиция...

Опубліковано Yuriy Romanenko Субота, 1 червня 2019 р.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Нафтова криза в Україні, яку провокує Росія, може бути прекрасним приводом для переформатування нафтової карти регіону, де Україна може грати дуже важливу роль" - з таких слів починається стаття Ромененко і Тишкевича.

У статті Романенко чіпляє тему заборон Росії на експорт нафтопродуктів в Україну.

Він зазначає, що у разі повної заборони поставок, Україна може зіткнутися з дефіцитом палива.

Романенко пропонує зруйнувати російську нафтову монополію і долучити до цього США. Так як надійними постачальниками можуть бути тільки Саудівська Аравія, Казахстан чи Азербайджан.

"У всіх трьох випадках треба летіти в столиці цих держав, але летіти… через Вашингтон, оскільки видобуток нафти в перерахованих країнах значною мірою залежить від американських компаній. І тут ми підходимо до ще однією корисної для країни речі — пропозицією своєї ролі в регіональній економічній і політичній системі."

Нагадаємо, суд зробив несподівану пропозицію Парубію.

Як повідомляв Знай. ua, мовний закон можуть скасувати.

Також Знай. ua писав, що один Зеленського розкритикував мовний закон.