Російський президент Володимир Путін знову осоромився за спроби виглядати вище хоча б на фото. Відповідні фото з'явилися в мережі.

Так, інтернет-користувачі висміяли туфлі Путіна на величезному каблуці. Глава держави надів їх для участі в офіційному заході.

В тому числі, тепер причиною для насмішок став не тільки каблук, але також і поведінка російського глави, який, швидше за все, вирішив випробувати туфлі на гнучкість. Момент "випробувань" потрапив на відео, яке іронічно підписали "демонстрація пынеходов".

"Як його корчить", — прокоментував руху президента країни-агресора користувач Twitter Калінін Олександр.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Мал золотник, да дорого обходиться країні", — з сумом зазначає Людмила Єфімова.

"Так ось чим Сколково зайнято! Ось це розробка!", — захоплюється "Хтось Ніхто".

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путин знову засвітився в якості ганебної фігури. Цього разу Путін осоромився під час візиту в школу програмування.

Про це свідчить досить смішна публікація у Twitter пропагандиста Дмитро Смирнов.

"Володимир Путін сьогодні відвідає школу програмування "Школа 21", проведе нараду з розвитку технологій в галузі штучного інтелекту і вручить у Кремлі ордена "Батьківська слава" багатодітним сім'ям", — йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, найбільший кошмар Путіна показали одним малюнком.

Як повідомляв Знай. ua, Путінську пропагандистку принизили в Європі на очах у перехожих.

Також Знай. ua писав, що старий Путін жорстко осоромився.