Не так давно на всю Україну прогримів скандал з тим, що Порошенко, залишаючи Адміністрацію Президента, прихопив з собою все, що було не прикручено до підлоги.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Не міг пройти повз юрист і блогер Міхіл Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook показав усім українцям удосконалені борди Петра Олексійовича на прийдешні вибори.

"Ось так просто ідеально" - написав Шнайдер.

На фото зображений білборд з агітацією Порошенка за його партію "Європейська солідарність", але там ще є підпис "Крісла і монітори. Недорого", а внизу підпис "ПЄС", що розшифровується як "Партія Європейська Солідарність"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вот так просто Идеально)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 1 juni 2019

Українці моментально відреагували на такий гумор від Шнайдера:

"Так, тільки не Європейська Солідарність, а Й*бані Свинарчуки", "Так правильно назвав собе ПЕС", "З добавкою: прокуратура в курсі, прокурор в долі", "Люблю самокритичних людей, ПЕС так ПЕС", "Увечері монітори-вранці гроші... О дає спекулянт..."

"У "нормального" президента завжди є що продати: розум, честь , совість , стільці і т. д", "Я б ще сюди додала:"І світлодіодні лампочки з проводами", "Монітори, крісла, конхветні фабрики, сєльхозугодія", "Танки він також купував за свої гроші", "Додати-сервера з секретними матеріалами", "Ще мову і віру оптом", "Європейська солідарність? Вони хочуть навчити європейських політиків красти?"

Нагадаємо, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян у Facebook вирішив "погеройствувати" і накинувся з образами на президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Дубинський показав, як Порошенко "пограбував" АП перед приходом Зеленського: "Може, і Томос с*издив"?

Також портал Знай.uа писав, Богуцька показала "спадок" Порошенка для Зеленського: "Пограбував на прощання".