Відома блогер Ліза Богуцька прокоментувала заяву прес-секретаря екс-гаранта України Петра Порошенка Святослава Цеголко щодо таємничого "зникнення" техніки із Адміністрації президента.

Святослав Цеголко

Відповідною заявою він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Вся техніка для ситуаційної кімнати Президента була орендована на гроші Петра Порошенка і відповідно повернута орендодавцеві. Жодна конфіденційна інформація на сервер не зберігалася, доступ до неї забезпечувався тільки online. Кімната працювала як відображення різних джерел інформації, але ці джерела залишалися на своїх місцях у Прикордонній службі, СБУ або Податковій. До речі, в РНБО, де працює пан Данилюк, є ситуаційний центр, з усіма конфіденційними серверами, - заявив Цеголко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Богуцька гостро відреагувала на коментар Цеголка, відзначивши, що зникнення техніки та серверів із інформацією, яка має державне значення, по закону має перейти у користування для наступника п'ятого президента, виглядає більш ніж дивно.

"Скажіть, і хто цій нагородженій гидоті вірить? Це ж не вкладається в голові! Триндець. Порох-барига взяв в оренду сервери? Нас за ідіотів тримають? Зараз виявиться, що і всю військову техніку для армії Порох брав в оренду. І її пора повернути. Господи! Де ж ти? Попусти свій гнів на злодіїв і жлобів! Бо вони не вибірково, а всі 10 твоїх заповідей пох*рили вже давно".

Скажите, и кто-то этой награжденной мерзости верит? Это же не укладывается в голове! Трындец. Порох-барыга взял в аренду...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Dinsdag 28 mei 2019

"Адміністрація президента, державний об'єкт, яка може бути оренда серверів, там секретна інформація. Де 1 відділ АП. Всіх під суд, разом з орендарем", "Тепер весь світ побачить власними очима , що представляє собою Порошенко. А він збирався після цього займатися міжнародною діяльністю? Тепер після нього в ресторані будуть посуд перераховувати", - пишуть шоковані українці під публікацією блогерки.

Нагадаємо, юрист Михайло Шнайдер показав безславний кінець "епохи Порошенка" одним фото.

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він "здав" пост глави держави Володимиру Зеленському. Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, однак особиста неприязнь тут ні до чого.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні. Керівник ОДА розповів президенту про підтоплення дворів та сільськогосподарських угідь, а також про зруйновані укріплення берегів.