Журналіст Олександр Дубинський прокоментував скандал щодо ситуативної кімнати у Адміністрації президента, звідки колишній гарант Петро Порошенко вивіз усю техніку, аргументуючи це тим, що орендував її "зі своєї кишені".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідне відео журналіст опублікував на своєму каналі в Уoutube.

"Головним скандалом цього тижня стало відео, яке Данилюк зняв у ситуативній кімнаті колишнього президента Порошенка. У тій самій, де збирається керівництво української армії - глава РНБО, секретар, члени Ради Національної безпеки і обговорюють ситуацію на фронті, державну безпеку та заходи її забезпечення. На кадрах видно, що монітори разом із секретними серверами, якими користувалися під час нарад, тупо видерті зі стін", - коментує скандальне відео Дубинський.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"І це все забрав разом із собою Порошенко, пояснивши це тим, що техніка була орендована за його особисті гроші і він просто повернув усе це орендатору. Чувак 5 років розповідав, що "ось-ось" Путін нападе. ЗСУ знаходилися у стані цілодобової бойової готовності. І тут він програє вибори- і забирає техніку. Тобто виходить, якщо Путін нападе саме у цей момент, то Зеленському навіть слайди чи карти подивитися немає де", - підкреслив Дубинський.

"Тобто країна, яка перебуває у стані війни, - він знімає обладнання, без якого новий президент і РНБО не зможуть нормально працювати у інтересах захисту країни. Він тупо на*рав на безпеку країни", - вважає журналіст.

"Пропоную перевірити - а Томос він не сп*здив заодно, випадково? Для своєї домашньої церкви. Може, він із армії і зброю забрав, яку "придбав" за "власні гроші"?, - резюмував Олександр Дубинський.

Нагадаємо, політична партія "Блок Петра Порошенко" перейменувалася в "Європейську солідарність".

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він "здав" пост глави держави Володимиру Зеленському. Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, однак особиста неприязнь тут ні до чого.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні. Керівник ОДА розповів президенту про підтоплення дворів та сільськогосподарських угідь, а також про зруйновані укріплення берегів.