Президент Володимир Зеленський скасував указ Петра Порошенка й повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі. Після приїзду він розповів, коли планує поїхати в Грузію.

Про це він розповів в інтерв'ю для ТСН.

На питання "Через скільки повернетеся в Грузії?", політик відповів: "За або три місяці".

Зазначимо, що дружина Міхеіла Саакашвілі відомий політик Сандра Рулофс спостерігала за його поверненням в Україну з Грузії. Зі слів Саакашвілі можна припустити, що він і раніше готовий був прибути в Тбілісі, але заважали проблеми з громадянством.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Окрім того Саакашвілі розповів про своє ставлення до екс-президента Петра Порошенка.

"Я не ображений на Авакова, я ображений на Порошенка. Чому? Тому що з Порошенком у мене були особисті стосунки, Порошенко мені багато чого обіцяв: повноваження, фінансування проектів, дорогу Одеса – Рені, відкритий митний простір, щоб не було корупції, щоб взяти туди нових людей... тобто він мені збрехав", – сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, що Зеленському пригадали стару пародію на Саакашвілі: "Перша нерозмитнена людина в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі розповів, чому у Зеленського все вийде: "Якщо не він, то реально ніхто не зможе".

Також Знай.ua писав, Саакашвілі потужно пояснив феноменальний успіх Зеленського, "народ прорвався до влади".