Президент Володимир Зеленський скасував указ Петра Порошенка й повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі. Після цього в мережі пригадали кумедну пародію студії "Квартал 95" щодо Саакашвілі.

"Перша нерозмитнена людина в Україні на польських номерах Міхо Саакашвілі", — говорить актор студії Євген Кошовий у підводці до пародії.

Студія "Квартал 95" висміяла незаконне перетинання кордону України Міхеілом Саакашвілі. Примітно, що його зіграв чинний президент Володимир Зеленський.

Зазначимо, що Саакашвілі подякував Володимиру Зеленському та додав, що цим він показав свою здатність на сміливі кроки та рішення.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Величезна вдячність президенту Володимиру Зеленському. Це рішення показує, що він здатний на нетрадиційні, рішучі кроки. Я впевнений, що він буде набагато кращим президентом, ніж припускали багато скептиків і це дійсно історичний шанс для України" - сказав Саакашвілі.

https://youtu.be/TjpUJkdH_i8

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Dinsdag 28 mei 2019

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.