Блогер Ліза Богуцька прокоментувала скандал із поваленням пам'ятника маршала Жукова у Харкові так званими "націоналістами" напередодні з'їзду партії мерів Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

"Дивлюся, як у мережі розгорається скандал з приводу Жукова. Я не дивилася, як це було, мені не цікаво. Але вже прочитала, що це були націоналісти. Хочу у них запитати: а сепаратистського Кернеса і громадянина Росії Труханова слабо було вчора знести? Пам'ятник - нічим не відповість. Та й Жукову на тому світі все-одно. Хіба що ще живі ті, хто воював і шанував. Їх мало. Старенькі вже. Яка вчора була необхідність звалювати пам'ятник? Щоб що? Щоб "партії мерів" насолити? Ще вчора я зрозуміла, що ця подія було зіграно на руку Раші. Знову ми виглядаємо вандалами. І знову Гепа з Потертю виглядають героями. Адже вони відновлять! Адже вони ж закликають українців покаятися перед Росією", - вважає блогер.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім того, вона пояснила, чому в українців знову стійке відчуття "де жа вю".

"Хотіли повалити пам'ятник "вбивці мільйонів"?
Так чого ж не зробили це в 14 році, коли Леніних валили?
Щоб народ не забував, хто такі "націоналісти"?", - нагадала Богуцька.

"Порохоботи вимагають реакції Зеленського. До цього я вже звикла. Ярош взагалі звинуватив Володимира у здачі ворогові Криму і Донбасу. Ідіотство головного мозку у таборі порошенківців - очевидне".

"Порохоботи, як завжди, відводять акцент в іншу сторону. Адже Кернес не просто влаштовував Пороха. Порошенко вважав Кернеса і Труханова кращими мерами. Руки тиснув. Корпоративи гуляв. Марина навіть рушники вишивала з "одеситом". І ось мери, улюбленці Пороха, раптом пропонують покаятися перед Росією... А винен, звичайно, Зеленський".

Смотрю, как в ленте разгорается скандал по поводу Жукова. Я не смотрела, как это было, мне не интересно. Но уже...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zondag 2 juni 2019

"І відразу Вову ставлять на розтяжку: не засудить - з вандалами заодно. Засудить - вже кається на колінах перед Рашкою. Насамкінець хочу у бабусі-лихварки запитати: так що там з серверами, на яких зберігалася держ таємниця?", - резюмувала Богуцька.

Українці відгукнулися на публікацію блогерки масовими кометарями.

"Націоналісти за викликом. І ось ця їхня клоунада на з'їзду Кернеса-Труханова нічого, крім злості у бюджетників, яких змусили прибути на це збіговисько, не викликало", "У мене таке відчуття, що це саме Гера з Трухою усе організували, щоб бути "героями" у очах виборців", - вважають українці.

Нагадаємо, біля Палацу спорту у Харкові зібралися націоналісти.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мосейчук затроллила Кернеса.

Також Знай.ua" писав про те, що Кернес записався в друзі до Зеленського.