Працівники кладовища, на якому поховали відому російську співачку Юлію Началову, розповіли про те, що дубовий хрест на могилі артистки замироточив.

Про це повідомляє "Дні.ру".

За даними журналістів, на хресті нібито з'явилися маслянисті пахучі краплі. Прихильники вважають, що це доказ святості Юлії, на думку інших - душа Началової просить її не тривожити.

На думку скептично налаштованих очевидців, хрест мироточить через те, що смола виступила на дереві під променями травневого сонця. Тепер краплі з хреста відправлять на експертизу в хімічну лабораторію.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Поки до могили триває паломництво: сюди ведуть дітей і хворих, прихильники Юлії Началовой продовжують «заряджати» воду і креми на місці її поховання.

Нагадаємо, російські зірки записали пісню в пам'ять про Юлію Началову.

Як повідомляв Знай.uа, трагічна смерть Началової: з ким тепер живе її 12-річна дочка.

Знай.uа писав, слідом за Началовою раптово померла ще одна зірка.