Американський сенатор від Республіканської партії Роберт Портман прокоментував зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Володимир Зеленський

Відповідною заявою політик поділився на своїй сторінці у Twitter.

Натхненний зустріччю із новим президентом, Портман запевнив, що США продовжать допомагати Україні.

"Як співголова українського кокусу у Сенаті, я буду продовжувати підтримувати вільну і демократичну Україну через відповідну військову, політичну та економічну допомогу США", - заявив Портман.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я мав задоволення зустрітися з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським на початку цього тижня. Він прихильний зміцненню зв'язків з США і протидії російській агресії", - прокоментував Портман переговори із слугою народу, які відбулись в Києві.

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський зустрівся з сенатором США Робертом Портманом.

Володимир Зеленський

Сторони у подробицях обсудили політичну ситуацію в Україні та дострокові вибори до Верховної Ради. Про це сказано у повідомленні прес-служби президента.

Гарант підкреслив, що розпуск Парламенту відповідає запитам суспільства. Провівши вибори до Верховної Ради у липні, вже у вересні може бути створений новий Уряд, який посне негайно вирішувати злободенні проблеми людей.

"Якщо б цей Парламент, що не працює, був і далі, то ми сформували б Уряд у грудні. Ми не можемо чекати. У нас дві війни – війна з Росією і війна з корупцією всередині країни, яка є загрозою, перш за все, для економіки України", – підкреслив він.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський тонко потролив дикі крики Ляшка в Адміністрації президента.