Глава політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко заявив про об'єднання із "Батьківщиною" Юлії Тимошенко перед достроковими парламентськими виборами, які відбудуться в Україні 31 липня.

Андрій Ніколаєнко

Відповідну заяву політик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Чи легке це рішення — ні. Чи правильне це рішення — впевнений, що так. Наша основа — це змісти, люди, світлі ідеї. Знаю, що з такою основою майбутнє скликання Ради стане сильнішим. "Основа" іде на вибори разом з "Батьківщиною"! Спільний похід — це зважений крок. Адже нам ідеологічно близькі основні програмні положення "Батьківщини" щодо найважливіших на сьогодні питань — стратегії економічного зростання та мирного врегулювання в Україні", - заявив Ніколаєнко.

Чи легке це рішення — ні. Чи правильне це рішення — впевнений, що так. Наша основа — це змісти, люди, світлі ідеї. Знаю,...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще
Geplaatst door Андрій Ніколаєнко op Zaterdag 1 juni 2019

"Ми вважаємо, що сьогодні країні потрібен ефективний, досвідчений і компетентний уряд. Впевнений, що наша спільна команда здатна сформувати у майбутній Раді сильну проукраїнську коаліцію, і буде претендувати на позиції як очільника Уряду, так і фахівців, відповідальних за економічний розвиток та реінтеграцію Донбасу", - резюмував лідер "Основи".

Нагадаємо, Юлія Тимошенко зробила гучну заяву. Лідер "Батьківщини" заявила, що Верховна Рада повинна допомогти новообраному президенту Володимиру Зеленському творити зміни в країні, в іншому випадку нинішній склад парламенту не має права на життя.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це вона сказала з трибуни Ради.

За її словами, парламент переживає дуже знакові дні, тому що 73% виборців проголосували за докорінні зміни в країні і треба стати частиною цих змін.

"Або цей парламент стане частиною змін, або він не має права на життя", - наголосила політик.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Тимошенко закрила рота Ірині Геращенко.

Також "Знай.ua" писав про те, що Тимошенко вимагає відставки Реви.