Особисті охоронці тепер вже відставного президента України Петра Порошенко пропонували екс-главі Одеської області Михайлу Саакашвілі кілька мільйонів доларів, щоб він добровільно покинув країну. Про це Саакашвілі відверто заявив в ефірі телеканалу 1+1.

Саакашвілі показав свій щойно збудований дім у Києві. І розказав про мільйон, який пропонували йому, щоб покинув Україну. Що знав про корупцію Порошенка, і чому мовчав. І чи готовий стати новим українським прем'єром.

Політик розповів, що спершу йому погрожували опублікувати інтимне відео, а коли це не подіяло, запропонували гроші. Саакашвілі обіцяли, якщо покине Україну, отримає 1 мільйон доларів, а коли це не подіяло, ставки зросли до 2 і 3 мільйонів доларів.

"Спочатку вони намагалися мене шантажувати відео з особистого життя. А після цього сказали, що якщо я зараз покину Україну, мільйон доларів отримаю в Україні спочатку, а після зустрінуся з Кононенко у Відні і два чи три мільйони вони обіцяли через посередників. Я їх випадково послав і після цього все закінчилося дуже погано", – заявив Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Саакашвілі відзначив, що Аваков відмовився це робити, а охоронці Порошенка були не проти.

Також політик розповів про відношення до Порошенка і Авакова.

"Я не ображений на Авакова, я ображений на Порошенка. Чому? Тому що з Порошенком у мене були особисті стосунки, Порошенко мені багато чого обіцяв: повноваження, фінансування проектів, дорогу Одеса – Рені, відкритий митний простір, щоб не було корупції, щоб взяти туди нових людей... тобто він мені збрехав", – сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.