Воля нового президента України Володимира Зеленського полягає у подоланні корупції в Одесі та кожному іншому регіоні.

Про це на брифінгу сказав тимчасовий в. о. глави СБУ Іван Баканов.

Баканов зазначив, що тепер форма взаємовідносин силовиків з корупціонерами буде регламентуватися тільки Законом, а не кулуарними угодами.

"Більше не буде ніяких "кришувателів", ніяких "смотрящих" ні за яким бізнесам та тіньовими оборудками. Завдання Служби - вивести тіньовий бізнес з тіні. Тому що саме він є кормовою базою для корупції", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, Іван Баканов зазначив, що зараз СБУ дуже потребує налагодження зв'язків з представниками ЗМІ.

"Якщо у вас є матеріали про злочини, які ви розслідуєте, будь ласка, звертайтеся в Службу безпеки України. Ми будемо їх обробляти і інформувати суспільство, в тому числі і за допомогою ЗМІ, про стан таких розслідувань", - сказав він журналістам.

Нагадаємо, що у Зеленського підготували закон про незаконне збагачення: коли корупціонери поплатяться за все.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський поставив жорсткі умови НАБУ і САП.

Також Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський доручив Міністерству закордонних справ невідкладно поінформувати Раду Європи та Організації об'єднаних Націй, що НАБУ може безпосередньо співпрацювати і контактувати з антикорупційними органами інших держав.