Український журналіст Євген Куксін іронічно прокоментував нещодавню заяву Петра Порошенко про нові обличчя в його оновленій партії "Європейська солідарність".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці в Facebook, передає Рoliteka.

Раніше Порошенко говорив про нові обличчя в його політичній партії, які можуть змінити ситуацію в Україні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Ірина Луценко і Ніна Южаніна, які відвідали з’їзд Європейської Солідарності, здивували явно помолоділими обличчями, відзначає журналіст.

“Я так розумію, що слова Порошенко про нові обличчя в Європейській Солідарності (то ж, що БПП) його кума Ірина Луценко і бухгалтер Ніна Южаніна зрозуміли буквально і прийшли на з’їзд з новими підтяжками на обличчі”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, екс-представник Петра Порошенка у Верховній Раді Ірина Луценко дала декілька порад новообраному президенту Володимиру Зеленському.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Про це повідомляє ТТ-Инфо.

Скандально відома любителька гострого слівця Луценко порадила слузі народу переконувати опонентів, не слухати олігархів, працювати з міжнародними партнерами та вивчити державну мову.

Володимир Зеленський

Вищезгадані поради політик озвучила під час брифінгу після оголошення про відставку з посади представника глави держави в парламенті.

"Серед "побажань" дружини Генарального прокурора України можна виділити наступні: терпляче переконувати народних депутатів, а не воювати з ними, пропонувати парламенту такі законопроекти, які політично неможливо не підтримати і за які буде голосувати навіть опозиція, бути принциповим і не слухати олігархів, бути президентом всіх українців і прислухатися до конструктивних пропозицій, співпрацювати з міжнародною коаліцією, вивчити державну мову і освоїти таким чином "м'яку зброю", розглянути напис на булаві латинською мовою зі змістом "Все повертається" і пам'ятати це вираз при прийнятті рішень", - розповідає джерело.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Також Знай.ua писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.