Буквально днями стало відомо, що прес-секретарем українського президента Володимира Зеленського стала 32-річна Юлія Мендель. Юлія обійшла в конкурсі на цю посаду майже чотири тисячі людей.

Юлія Мендель

Після того, як утвердилося її призначення, журналістка написала, що це велика честь і відповідальність для неї. Про це пишуть українські ЗМІ.

Юлія Мендель

Юлії Мендель 32 роки. Вона народилася в Херсоні, вчилася журналістики в Києві, в 2015-2016 роках була на тренінгу в Єльському університеті і в редакціях найбільших американських видань: The Wall Street Journal, The New York Times, CNN. Розповідала, що під час поїздки у США зрозуміла, як співпрацювати з міжнародними ньюзрумами.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Пікантний скандал

В 2016 році Юлія Мендель фігурувала в скандалі з інтернет-домаганнями, який стався в грудні 2016 року. Тоді Мендель опублікувала пост зі скріншотом повідомлення від незнайомого чоловіка, Андрія Дрогобицького, який прокоментував одну з її фотографій. Дрогобицький написав: "є в тобі щось бля*ське" і супроводив повідомлення недвозначним наміром. Мендель повідомлення здалося мерзенним, особливо на фоні образу чоловіка в соцмережах. Після цього вона вирішила зробити його відомим.

Нагадаємо, Зеленському показали, як виживають українці на жебрацькі пенсії.

Як повідомляв Знай.uа не шаурмою єдиною: топ улюблених страв Зеленського, від яких у вас потечуть слинки.

Знай.uа писав, найгарячіша зірка "Квартал 95" показала розваги у ванній: ні краплі сорому.