В мережі розповіли про "подвиги" нардепа Михайла Поживанова за час його політичної кар'єри і попередили українців, що він може з'явитися на одному з виборчих округів та порадили, що в такому разі робити.

Про те, чим відзначився Поживанов, якого навіть оголосили в міжнародний розшук, розповіли у Facebook-спільноті "Міністерство Люстрації".

"Михайло Поживанов - депутат чотирьох скликань, міський голова Маріуполя, Зам голови Київської міської адміністрації, глава Держрезерву, Зам Міністра Економіки.
Він в політиці з 1994 року, він міг зробити нашу країну набагато кращою і залишити після себе вклад, але він вирішив йти шляхом типового депутата бариги і красти мільйонами доларів, розкрадаючи бюджети всюди де б не сідала у владне крісло його хитра ж*па,", - пише "Міністерство Люстрації".

Михайло Поживанов

В спільноті зазначають, що депутат-барига навіть примудрився побувати в міжнародному розшуку. "Міністерство Люстрації" попередило українців, що вони можуть побачити Поживанова у списках на своєму виборчому окрузі і "видало дозвіл" на те, щоб послати його куди подалі, сміливо плюнувши в обличчя.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Якщо він з'явиться у Вас на виборчому окрузі сміливо можете плювати йому в обличчя, і женіть його копняками в д*пу. Ми Вам видали дозвіл", - уклало "Міністерство Люстрації".

Нагадаємо, зажирілий депутат від БПП засипав доларами пляж в Одесі

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександра Кужель принесла до Верховної Ради сумку з пітона за 160 тисяч

Також Знай.ua писав, друзі Порошенка допомогли міжнародного шахраєві Дмитру Малиновському зникнути