Президент України Володимир Зеленський, який відбув із першим закордонним візитом до Брюсселя, заявив, що не збирається виступати на боці колишніх власників "Приватбанку" і обіцяє, що в питанні з фінустановою буде захищати інтереси держави.

Володимир Зеленський

Про це він заявив в ході зустрічі з віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом в Брюсселі, йдеться в повідомленні АП у Twitter.

"Що стосується "Приватбанку", я буду захищати тільки держава, тільки громадян. Мене ці ігри колишніх власників у судах не цікавлять. Я не збираюся бути на їхньому боці", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, президент України Володимир Зеленський прибув до Брюсселя з дводенним візитом.

Володимир Зеленський

Про це повідомила напередодні прес-секретар гаранта Юлія Мендель.

У повідомленні відзначають, що президентський літак приземлився в другій половині дня вівторка в міжнародному аеропорту Завентем. Це перший закордонний візит Зеленського після обрання його президентом України.

Згідно з програмою, першою відбудеться зустріч з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером, яка розпочнеться о 15.30 церемонією офіційного рукостискання і фотографуванням в спеціальному VIP-corner будівлі Єврокомісії без заяв для преси.

Володимир Зеленський

Після цього слуга народу прибуде в штаб-квартиру НАТО, де проведе зустріч з генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом, після якої о 16.45 відбудеться спільна прес-конференція. Після закінчення спілкування з пресою обидві високопосадовці візьмуть участь у засіданні Комісії Україна-НАТО на рівні послів.

Україна в НАТО
Україна в НАТО

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканість

Також Знай.ua писав, Зеленський збирає термінове засідання РНБО задля обговорення проблем вугільної галузі.