Відомий журналіст та блогер Денис Казанський розповів про спроби "реваншу" колишнього соратника Януковича Владислава Лук'янова, який має намір увійти до Громадської Ради КМДА.

Владислав Лук'янов

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"З чорних щілин на світло продовжують виповзати найнеймовірніші політичні "зомбі". 5 червня в Українському домі відбудуться вибори нового складу громадськой ради при КМДА на період 2019-2021", - анонсував Казанський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Журналіст повідомив, що серед допущених до цього процесу організацій у списку можна побачити так звану ГО "Коралі", яку очолює колишній народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.

"13 квітня 2014 року Лук'янов разом з натовпом козаків, гопників і російських "туристів" брав участь у захопленні міськвиконкому в Харцизьку. Тоді після заходу в Слов'янськ угруповання Гіркіна подібні захоплення пройшли по всій області, і Харцизьк не став винятком", - нагадує блогер.

В той день з захопленого будівлі були зірвані українські прапори, а замість них була вивішена символіка ДНР. Лук'янов виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум за відділення Донбасу від України, розповідав про те, як застерігав бійців ЗСУ застосовувати силу проти "свого народу" і т. д.

"Чесно кажучи, думав, що цей персонаж сидить десь у Криму чи в Росії, але немає. Виявляється, Лук'янов спокійно живе в ненависному йому Києві, від якого він сам же закликав відділятися. Більше того - тепер Лук'янов хоче пролізти в громадську раду при КМДА і таким чином брати участь в управлінні столицею".

Из черных щелей на свет продолжают выползать самые невероятные политические умертвия. 5 июня в Украинском доме...

Geplaatst door Денис Казанский op Dinsdag 4 juni 2019

"Дивно. Здавалося б, людина домоглася свого. Захистив Харцизьк від бандерівців, українізації, вишиванок і т. д. Так і їдь туди, насолоджуйся життям. Ти ж хотів русскій мір, так ось він. Але немає. Чомусь Лук'янов не хоче жити в "республіці" і працювати в "народній раді ДНР", а їде в Київ, до "хунти" і "фашистів"", - резюмував Денис Казанський.

Нагадаємо, колишній президент Петро Порошенко, який балотуватиметься у Раду із оновленою партією "Європейська солідарність" і, за словами його соратників, має намір стати не депутатом, а "батьком нації".

Як повідомляв раніше Знай.ua, за лічені дні до втрати повноважень президента Петро Порошенко присвоїв голові Служби безпеки України Василю Грицаку високе звання та нагородив орденом.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.